Dermatovenerologija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 4000 | Broj poruka: 14394

anonymous

Krešimir Musa, dr. med.

Poliklinika Zagreb
Zagreb, Lavoslava Ružičke 30C


liječenje u Naftalanu


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

jadranka

07.12.2001. 10:26

Bolujem od psorijaze ( cca 8 godina ). S obzirom da se moja bolest znatno pogoršala i zahvatila velike površine ( noge, laktovi, prsti na rukama, nokti, vlasište, ušne školjke, stražnjica, pupak... ) zanima me da li postoji mogućnosti ( ambulantnog ) liječenja u Naftalanu, uz uputnicu, kako bi se bar djelomično smanjili troškovi liječenja. Hvala.

JURE

08.12.2001. 07:27

Ako mi je dopusteno da dodam pitanje za postovanu prof.dr.Lipozencic:

-sta uslovljava da nekoga pogodi psorijaza a nekoga ne?
hvala

Prof.dr.sc. Jasna Lipozenčić

18.12.2001. 08:08

Liječenje vulgarne psorijaze u Naftalanu na teret HZZO mora biti indicirano iz jedne od Klinika za kožne i spolne bolesti i još od nadležnog dermatologa. Bolesnici s artritisom i psorijazom mogu se liječiti na teret HZZO. Ne znam da li se ambulantno može provesti liječenje naftalanom, no možete nazvati recepciju hotela i dobit ćete sve potrebne informacije. Budući imate generaliziranu psorijazu, to Vam savjetujem hospitalizaciju u Klinici za kožne i spolne bolesti KBC i MF Sveučilišta u Zagrebu, Šalata 4, gdje će se učiniti potrebne pretrage i indicirati najbolji terapijski izbor za Vas (primjerice Methotrexat).
U Ambulanti za fototerapiju moguće je i ambulantno liječenja.

Nataša

20.12.2001. 20:47

Mene su poslali u Naftalan , imam psorijazu a tek mi je 15 godina. Nemogu izostati iz škole a sad za ferije želim biti s mamom !
Htjela sam pitati jel šta pomaže to lječenje u naftalanu!
Jeli mi se isplati ići! Što da radim .? Tu psorijazu imam i pod noktima i na stopalima, i po rukama želim da se to makne! Dajtemi pomozite!