Dermatovenerologija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 4000 | Broj poruka: 14395

anonymous

Krešimir Musa, dr. med.

KB Dubrava
Zagreb,


Mrlje


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

Zabrinuti

28.02.2002. 15:48

Stovana,

molim Vas za savjet. Imam 21 godinu. Nedavno mi sa sa gornje strane penisa pojavila jedna bijela mrlja (na kozi). To podrucje me ne boli ni pri mokrenju niti pri erekciji. Jednostavno mi smeta samo pojavom. U skladu s tim, na bradi mi se prije par dana pojavila isto jedna bijela mrljica koja takodjer nije bolna. Molim Vas za savjet, jer sam postao jako nervozan a usto mi je neugodno otici lijecniku. Ako je od nekog znacaja, jos sam nevin. No namjeravam spavati sa svojoj sadasnjom djevojkom, ali me strah da je ne zarazim necim.

Molim Vas za pomoc.

Unaprijed hvala.

Mr.sc.dr. Branka Marinović

02.03.2002. 22:23

Promjene koje opisujete mogu biti uzrokovane različitim uzrocima, kao što su na pr. gljivična infekcija, ali također mogu biti uzrokovane i poremećajem pigmentacije. Naravno uzrok promjenama mogu biti i drugi. Stoga bih vam ipak savjetovala da se obratite dermatovenerologu koji će učiniti potrebne pretrage, postaviti dijagnozu te odrediti terapiju.