Dermatovenerologija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 4000 | Broj poruka: 14396

anonymous

Krešimir Musa, dr. med.

KB Dubrava
Zagreb,


Neznam šta je!


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

Marko

22.04.2002. 21:48

Imam 17 godina i vec duze vrijeme imam neke kao prištiću il bradavice na spolovilu.Nalaze se samo sa stražnje strane penisa i to najviše u korijenu penisa i malo prema glaviću.Isto tako se nalaze i po mošnji i to u korjenu dlaka.Na dodir su tvrdi,a poneki su i bijeli na vrhovima(oni na spolovilu).Nemogu tocno opisat šta je to, kao neke podkožne kvržice.Slično mi se nalazi i oko bradavica na prsima.Neki od onih na spolovilu(kad su bijeli na vrhovima) kad stisnem izadje jako malo valjda gnoja.Još nisam imao spolni odnos i zato neznam kako sam to dobio.Zanima me šta je to i dal' se može ukloniti i da li trebam ići svom doktoru u vezi toga.Unaprijed hvala!

Prof. dr Jasna Lipozenčić

16.05.2002. 10:13

Radi se o začepljenju izvodnih kanala žlijezda lojnica i mirisnica. Dođite na pregledu u Kliniku za kožne i spolne bolesti KBC i MF Sveučilišta u Zagrebu, gdje će se potvrditi dijagnoza i odrediti daljnji postupak pojačane higijene spolovila.