Dermatovenerologija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 4000 | Broj poruka: 14395

anonymous

Krešimir Musa, dr. med.

KB Dubrava
Zagreb,


peckanje mokracne cijevi-spolna infekcija?


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

MARIN

18.02.2002. 19:16

Nekoliko dana osjecam peckanje pri mokrenju u podrucju mokracne cijevi u penisu, a cini mi se da sam prvi dan kad sam to spazio imao odredjen iscjedak -medjutim nista "obilno" niti specijalne boje. Takodjer me prva dva dana i svrbilo (lagano) u istom podrucju mokracne cijevi. Poceo sam piti uroloski caj i nakon tri-cetiri dana ide na bolje, tj. sad me malo pecka iskljucivo pri mokrenju na izlazu mokr. cijevi, cini mi se da i to prolazi.

Napominjem da sam spavao sa svojom novom djevojkom bez kondoma pred petnaestak dana, nakon čega je ona dobila upalu mjehura (zbog mene?). Pila je uroloski caj, a nije bila kod ginekologa, te je bol prosla nakon dva tri dana. Nakon toga smo imali odnose uz koristenje kondoma.
Barem deset dana, dakle, prije ove pojave kod mene nismo imali snosaj bez kondoma (osim oralno).
Inace, prije tog odnosa nisam 4 mjeseca imao odnose niti slicnih problema.

Zanima me sto bi moglo biti (spolna infekcija ili neka "obicna" upala) te da li da posjetim urologa iako simptomi prolaze?
Hvala lijepa.
MARIN

Mr.sc.dr. Branka Marinović

19.02.2002. 21:53

U svakom bih vam slučaju preporučila da posjetite liječnika i vi i vaša djevojka jer je moguće da imate jedan od oblika tzv. "negonorojičnog uretritisa" koji nema karakterističnog iscjetka. Svakako je u tom slučaju potrebno učiniti briseve i u vas i u vaše djevojke te na temelju toga provesti i odgovarajuću terapiju.