Dermatovenerologija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 4000 | Broj poruka: 14395

anonymous

Krešimir Musa, dr. med.

KB Dubrava
Zagreb,


Problem sa crvenim sitnim tackicama na penisu!


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

Krunic2023

13.12.2023. 21:15

Postovani!, Mozda postoji slicna tema ali nisam se pronasao ni u jednoj. Dakle imam sledeci problem cijev mokracna je na vrhu penisa kao malo crvenkasta. Penis kad je spustan nema nekih vidnih tackica mozda sitna crvena jedna dvije. Ali pri erekciji penisa pojdavi se dosta dosta tackica sitni (kad je penis u najjacem pritisku sa krvlju) Da li ima potrebe za pregledom? I da ponekad kad mokrim blago me pecka. Nema bolova nema suhe koze nema svraba!

Takodje imam jos jedno pitanje u vezi etanol-a 96% u dodiru sa penisom. Da li je on mogao to da izazove. Jer je stojao u istoj bocici gdje je bio fizioloski rastvor. Bile su iste bocice. Posle toga je pocelo da me pece mnogo.

Krešimir Musa, dr. med.

04.01.2024. 20:40

Poštovani,
alkohol i alkoholni preparati u pravilu se ne stavljaju na tanku i osjetljivu kožu genitalne regije.
Peckanje kod mokrenja bi asociralo na postojanje bakterijske upale, tako da bih Vam savjetovao učiniti mikrobiološku obradu urina (urinokultura, PCR i drugo), te sukladno nalazu provesti antibiotsku terapiju.