Dermatovenerologija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 4000 | Broj poruka: 14395

anonymous

Krešimir Musa, dr. med.

Poliklinika Zagreb
Zagreb, Lavoslava Ružičke 30C


Promjene na kozi penisa


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

chelik

30.03.2017. 17:45

Poštovanje, primijetio sam promjenu na glansu penisa, s desne strane od urethre. Na samom vrhu pored urethre. Promjena je velićine 1mm. Smedje do crnkaste boje. Malo sliči krasti, ali kao da se nalazi u malom udubljenju nije u ravni sa ostalim dijelom kože. Molim za mišljenje.
Lijep pozdrav

Doc. dr. sc. Krešimir Kostović, dr. med.

30.03.2017. 21:35

Mislim da se ne radi o nečemu što bi zahtjevalo terapiju.

Cikotic

29.01.2020. 01:00

Postovani,
Vec neko vrijeme (mjesec-dva), imam promjene ne kozi penisa u vidu perutanja. Perutanje se iskljucivo javlja na kozici, i najvise je vidljivo par dana od seksualnih aktivnosti ili posle tusiranja. Nemam nikakav svrab, ni bol. Iskljucivo perutanje.
Htio sam da Vam posaljem sliku, ali se nisam bas snasao oko slanja iste. Hvala
Srdacan pozdrav

Borna Pavičić, dr. med.

30.01.2020. 19:25

Poštovani,
moguće je da se radi o iritaciji, ali treba svakako isključiti i gljivičnu infekciju.
Najbolje bi bilo da odete na pregled kod dermatovenerologa, ali možete i probati sa njegom neutralnim preparatima za njegu kože tipa Bepanthena.

foxsmoulder

17.02.2020. 12:25

Postovani!
Pred nekoliko dana sam na kozi penisa na pocetku prema korijenu penisa primjetio tri sitne bijele tockice/flekice promjera 1 milimetar koje su bezbolne i ne svrbe te ne daju nikakve tegobe. Imao sam samo jednu spolnu partnericu i s njom sam vec dugo vremena te je moja i njena higijena uredna. Znate li mozda o cemu se radi?
Unaprijed hvala na odgovoru

Borna Pavičić, dr. med.

18.02.2020. 11:10

Poštovani,
bez pregleda se nemože znati o čemu se radi. Vjerovatno je riječ o normalnim žlijezdama, ali ponavljam, ne moguće je na slijepo reći o čemu se radi.