Dermatovenerologija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 4000 | Broj poruka: 14396

anonymous

Krešimir Musa, dr. med.

KB Dubrava
Zagreb,


trepavice


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

ante

23.03.2002. 17:14

Imam 28 god.Prije tri godine trepavice na desnom oku počele su mi otpadati.Nakon kratkog vremena otpale su.Nove su počele rasti ali skroz svijetle i sitne.Ima ih ali su jedva vidljive.Takve su ostale i do danas.Na kapku nema nikakvog crvenila,osipa ili nećeg što bi upučivalo na uzrok.Inaće nemam nikakvih problema sa vlasištem ni na kojem dijelu tijela.U međuvremenu sam bio kod više dermatologa.Po njihovim uputama napravio sam pregled zuba i ostale preglede(krv,mokraća i dr.).Nalazi su u redu.U to doba nisam bio ni pod nekim pretjeranim stresom koji bi mogao biti razlog ispadanja.Terapije doktora su obićno bile razne masti i kreme(garasone,dexamethason,bepanthen i sl.),koje međutim nisu pomogle pa se pomalo razočaran obraćam Vama za pomoć. Hvala!

prof dr Jasna Lipozenčić

29.03.2002. 11:25

Pojava ispadanja trepavica nije bezazlena, a povezana je s brojnim faktorima od neurovegetativnih, upalnih do hormonalnih. Budući da ste već posjetili razne dermatologe, savijetovala bih Vam da dođete na pregled 16.4. U Kliniku za kožne i spolne bolesti, Šalata 4, gdje ću Vam u direktnom kontaktu moći analizirati uzorak i dati točnu preporuku za liječenje.

ante

11.04.2002. 15:15

Hvala na odgovoru na moju poruku.Inace pisem iz Splita,ali kako sljedeci tjedan poslom idem u Zagreb nastojat ću da dodem 16.4.na pregled kod Vas.Zanima me trebam li dogovorit točan termin?