Otorinolaringologija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 1463 | Broj poruka: 4361

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


bolovi u grlu


Autor Poruka

Hana

14.09.2002. 22:42

Postovani, prije nesto manje od mjesec dana imala sam bolove u uhu, u apoteci su mi dali kapi za usi i antibiotike jer sam uz bolove uha imala i bolove u glavi ali pulsirajuce naravi uz nesto manju temperaturu. Glava me nakon toga jos danim boljela ali u raznim dijelovima, oko uha, desna strana iznad uha, i na kraju samo ceonjaca.
Nastavila sam sa drugom terapijom antibiotika i nemam vise bolove u glavi ali sada je problem grlo. Osjecam kao da nesto "stoji" kada gutam, nemam bol samo je desna strana koja se vidi izvana (nepce) crvena i mislim da ima nesto okruglasto. Krajnike sam davno operirala tako da oni nisu uzrok.
Molim vas da mi kazete mogu li nastaviti sa antibioticima i mozda da mi preporucite sta da dalje uradim. Preporucite mi sve samo da ne moram lijecniku na neke preglede ili zahvate.
Unaprijed zahvalna

mr.sc.dr. D. Markov

24.09.2002. 20:42

Draga Hana,
Savjetujem Vam da ne uzimate više antibiotike bez prethodno uzetog brisa za bakteriološku analizu lezije na nepcu. Moj je savjet da se javite svom liječniku koji će vas ukoliko postoji razlog poslati na specijalistički pregled. Moguće je da se radi o cisti koja se ne može liječiti anitibiticima .