Otorinolaringologija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 1463 | Broj poruka: 4361

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


otorinolaringologija


Autor Poruka

zrinka

09.11.2005. 14:07

Postovani!

Unazad dvije godine imam velikih problema sa nosom. Stalno kisem i smrcam tenikako nemogu ponoci spavat jer me to probudi i onda imam bolove u nosu. Bila sam na alergoloskom testu dva puta te je potvrdeno da nemam nikakve alergije. Zatim sam isla na bakterioloski i citoloski test te je sve u redu. Imam devijaciju nosnog septuma. Prije pola godine pocela sam imati bolove u nosu tako da nemogu niti ispuhnuti nos jer imam osjecaj kao da mi nesto raste unutra. A i nemogu raditi nikakve grimase s nosom jer me jako boli.

Hvala

prof. dr. Željko Bumber

10.11.2005. 07:59

ORL pregled i vjerojatno op. nosne pregrade. Ambijent u kojem spavate i radite te strana na kojoj spavate također mogu imati utjecaj no prvo pregled.

tina1204

24.07.2013. 00:10

Postovani,molila bih vas da mi pojasnite ako je u pitanju gerb zasto mi kiselina ne ostaje u jednjaku nego mi zapali grlo i imam sinusitis.Dali to znaci da jednjak nije ostecen vec samo grlo i sinusi ili je u tom slucaju sve od navedenog osteceno? I jos jedno pitanje bih vas molila. Imam osjecaj da mi svaki drugi,treci zalogaj zastane u grlu i moram ga potjerat tekucinom,ne boli me grlo ali mi je konstantno crveno,dali to otezano gutanje ima veze sa grlom ili cime? Hvala

Mr. sc. Rozita Gulić, dr. med.

30.07.2013. 16:15

Poštovana, liječite istovremeno GERB pri gastroenterologu i kronični sinuitis pri otorinolaringologu budući su uzročno međusobno povezani. I u buduće molim da isto pitanje ne postavljate na tri različite teme foruma