Otorinolaringologija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 1463 | Broj poruka: 4361

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Predugo traje grlobolja


Autor Poruka

ante,Šibenik

14.11.2003. 07:38

Dana 19.09. me je zaboljelo grlo.Dana 23.09.sam hospitaliziran sa planom obavljanja jedne operacije,ali kako je grlobolja bila nesnošljiva sam se morao vratiti doma neobavljena posla.Dana 01.10. uzimljem bris grla,ali bez obzira što je negativan specijalista na ORL mi propisuje Sinapen 1500,30 kom i istovremeno bez obzira na negativni bris grla konstatira da su mi tonzile upaljene.Ustvari kad ih je pritisnuo iz njih je izlazio gnoj.Kako grlobolja ne prestaje doktor mi produžava antibiotike Klavocin jip 10 kom.Ponovno uzimljem bris grla i dobivam negativan nalaz , kao i rengen sinusa. Kako doktor kaže da nezna što bi više a mene grlo boli i dalje uz svakidašnje uzimanje meda,pastila orasept itd.molim Vas savjetujte mi šta mi je činiti.
Imam 53 godine.

prof.dr. Željko Bumber

17.11.2003. 12:10

Ako iz tonzila izlazi gnojni sekret onda je moj savjet operacija. Prethodno provjerite AST titar (kontakt sa streptokokom). Provjerite prije toga stanje želuca-gastroenterologu.