Urologija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 167 | Broj poruka: 353

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


bubržni kamenac


Autor Poruka

ivan

10.02.2002. 11:39

U 9.mjesecu urolog je otkrio da imam kamenac.Tada sam bio ostao u bolnici 15 dana da vide štoje i hoće li kamen izaći.Išao sam na mnogo slikanja i ultrazvuka.Bili su me poslali u Osijek kod primarijusa .............. i on je rekao da ga nevidi a u Vinkovcima dr...................... kaže da je umjehuru.Sad trebam otići na preglad u Vinkovce a i ja sam iz Vinkovaca.Sada više neznam što da radim. Pomoć

prof. dr. J. Pasini

11.02.2002. 20:56

Poštovani Ivane,

vrlo je teško odgovoriti na Vaše pitanje.
Naime, nije svejedno da li kamenac u mokraćovodu ili nakapnici, da li radi začepljenje odvodnog sustava ili pak samo djelomično. Koliko je velik i koji mu je oblik. Da li Vam čini stalne bolove ili tek povremene tegobe. Za sve te odgovore svakako je potrebno vidjeti i sve nalaze i snimke. Naša ambulanta za urolitijazu (kamence) radi svakodnevno u l14 sati. Ponesite sve nalaze i posebno snimke da biste čuli odgovore na Vaša pitanja. Ovim putem na to nije moguće odgovoriti.

s poštovanjem

J. Pasini