Urologija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 167 | Broj poruka: 353

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Prerana ejakulacija


Autor Poruka

Mislav

10.01.2003. 15:20

Zamolio bih da me bilo tko uputi na rijesavanje problema iz naslova. Naime, ne radi se o psiholoskom momentu vec o fizioloskom. Prilikom seksualnog odnosa koji traje nepunih 5 minuta penis mi se nadrazi tako da ejakuliram pre brzo i to naravno frustrira mene i moju djevojku. Imam 36 godina i nije stvar u dobi, to mi se i dogadalo i ranije, no nije toliko frustrirajuce bilo. Rabio sam prezervative sa retardatorom ejakulacije, no to nije rjesenje. Cim isti prestane djelovati, istog trenutka se dogodi ejakulacija.

Unaprijed hvala na odgovoru!

prim.dr.sc. Josip Parazajder

15.01.2003. 18:29

Prerana ejakulacija je u 9o% slucajeva psihogene naravi. O organskoj bolesti se radi ukoliko se dokaže neka urološka bolest ili neurogena lezija.Buduci da ste pokušali problem riješiti lokalnim nacinom ostaje vam na raspolaganju medikamentozno lijecenje clomipraminom .Javite se urologu davas pregleda i ordinira imipramin ukoliko se ne nadje organski uzrok vaše bolesti.