Dermatovenerologija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 4000 | Broj poruka: 14395

anonymous

Krešimir Musa, dr. med.

Poliklinika Zagreb
Zagreb, Lavoslava Ružičke 30C


Alergija


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

Shone94

31.03.2019. 14:05

Dobar dan,postovani doktore.Imam jedan problem na kozi vec 3 meseca..Problem mi se javlja na obe ruke gledano sa prednje strane dok sa druge strane oko podlaktica i laktova ga nema i na nogama mi je zastupljen oko butina..Problem su neke roze-crvene tackice koje u pocetku izgledaju tako, onda vremenom prelaze u neku tamniju braon boju pocinju kao da se suse i na kraju se oljuste kao perut i nakon toga nestanu na tom mestu ali se jave posle na primer pored tog mesta...Nista od krema nisam koristio do sada jer sam mislio da ce da mi prodje too,ali ne ide to bas..Od danas sam poceo da koristim neku kremu koju sam uzeo na svoju odgovornost u apoteci ona se zove Hydrocortison crema ako ona ne pomaze onda cu probati Pantenol...Sta vi mislite o ovome i Hvala na odgovoru.

Borna Pavičić, dr. med.

04.11.2019. 13:50

Poštovani, moguće je da se radi o nekom obliku alergijske reakcije, stoga savjetujem pregled i daljnju obradu kod dermatologa. Hidrokortizon krema bi trebala pomoći, a uz nju slobodno primjenjujte i neturalne kreme tipa Pantenol.