Dermatovenerologija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 4000 | Broj poruka: 14394

anonymous

Krešimir Musa, dr. med.

Poliklinika Zagreb
Zagreb, Lavoslava Ružičke 30C


drugo misljenje


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

nebitno

28.05.2001. 17:16

na spolovilu sam primjetio sitna izbocenja koja imam od 14 god. sad imam 20. vec sam cuo da su to zljezde koje se ne mogu lijeciti a sad me zanima dali prolaze sa zavrsetkom razvojne faze tj.puberteta. kod koliko se ljudi javlja taj problem? naime zbog toga mi je neugodno imati spolne odnose pa me samo zanima dali je to prolazno i ako postoji kakav nacin lijecenja. hvala .

Mr.sc.dr. Branka Marinović

30.05.2001. 23:01

Kao što ste i sami napomenuli radi se o lojnim žlijezdama koje su fiziološki dio spolovila, samo su kod Vas nešto jače izražene. Promjene uobičajeno ne iščeznu. Važno je da shvatite da je to normalna pojava kojoj nije potrebno liječenje.

SP

03.06.2001. 00:07

Ja imam isti problem, uz to sto su zljezde lojnice naglasene i preko skoro cijele gornje usne, kao i s unutrasnje strane 'kozice' na spolovilu. Zanima me da li je obrezivanje tu ikakvo rjesenje (cisto iz estetskih razloga) i kako je ono izvedivo u tim (20+) godinama?

nebitno

04.06.2001. 18:04

Hvala na odgovoru i zaista mi je lakše kad znam da to ipak nije neka bolest. Nadam se da će cybermed i dalje pomagati svojim internet pacijentima a svima koji imaju neke probleme želim im da ih riješe.