Dermatovenerologija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 4000 | Broj poruka: 14395

anonymous

Krešimir Musa, dr. med.

Poliklinika Zagreb
Zagreb, Lavoslava Ružičke 30C


HIV


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

Binac321

10.11.2022. 14:30

Pozdrav
Prije 2 mjeseca sam ispod glavica dobio bijelu podkoznu fleku popracenu sa nekoliko bijelih pristica na glavicu. Ta fleka se povukla, a pristici isto prolaze..( nisam osjecao nikakvo peckanje niti svrab) Shodno tome djevojka je otisla na ginekoloski pregled koji je bio uredan, ali je papa testom utvrdena prisutnost promjene CIN ( | ). Ginekologica joj je rekla da koristi vaginalete 12 dana i da ce biti u redu.
Pitanje je da li se trebam zabrinuti zbog svoje fleke i pristica..( mislio sam da su kondilomi, ali sad mi se to sve povlaci i nestaje, pa sam zbunjen).

Oboje nismo bili s drugim partnerima vise od godinu dana, a mi smo prohodali prije pola godine, da li je moguce da je neko od nas taj virus nosio tih pola godine pa su tek sad izasle nuspojave..

Hvala unaprijed!

Krešimir Musa, dr. med.

16.11.2022. 22:40

Poštovani, po Vašem navodu najvjerojatnije se radi o gljivičnoj infekciji u genitalnoj regiji, a ne o kondilomima. Pokušajte s klotrimazol kremom 2xdnevno tijekom 10-14 dana.