Dermatovenerologija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 4000 | Broj poruka: 14397

anonymous

Krešimir Musa, dr. med.

KB Dubrava
Zagreb,


koža lica


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

dina

03.04.2002. 20:01

Poštovana doktorice,
Imam 27 godina i cijeli svoj život problema s kožom lica. Nema što sve nisam poduzela (dermatolog, kozmetičar). U pubertetu sam imala akne kojih sada nemam. Inače imam masan ten u T zoni, ali i suhu kožu pogotovo kada se pokušavam riješiti povećanog sebuma pa i sama pretjeram, imam proširene pore, crvene kapilarice. Hormonski status mi je uredan. Možete li mi preporučiti nekoliko korisnih savjeta, krema, tonika ili gela za čišćenje za njegu ovakove kože koje mogu nabaviti u ljekarnama ili na recept te kako bi mogla umanjiti stvaranje komedona osim mehaničkim čišćenjem.
Unaprijed hvala.

prof dr Jasna Lipozenčić

17.04.2002. 11:50

U Vašem slučaju liječenje blažih oblika vulgarne akne, miješanog tena, proširenih pora i kapilara (teleangiektazije), korisni su pripravci iz kozmetičke kolekcije Macon, na bazi morskih sastojaka kao i krema, gel za čišćenje, stik za prikrivanje iz kozmetičke linije Lutsina.