Dermatovenerologija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 4000 | Broj poruka: 14395

anonymous

Krešimir Musa, dr. med.

Poliklinika Zagreb
Zagreb, Lavoslava Ružičke 30C


zabrinutost


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

anica

18.01.2002. 01:00

moj muz ima po cijelom tijelu roza crvene fleke koje ne svrbe bio je kod dermatologa.ali bez rezultata krvna slika je u redu.a fleke se i dalje pojavljuju velicine graska ,ne uzima medikamente jedini problem su te flekekoje se i dalje pojavljuju .dali postoji takva reakcija u slucaju da sa njegovim metabolizmom nesto nije u redu ? molila bih vas da mi odgovorite sto jos da se proba ili koja pretraga bi mozda dala neki rezultat. internista ga je poslao kod dermatologa napravljen je alergijski test bez rezultata tako da neznamo dalje kud i sto hvala

Mr.sc.dr. Branka Marinović

19.01.2002. 23:19

Na temelju vašeg opisa nije moguće zaključiti o kojoj bi se bolesti kože moglo raditi. S obzirom da nije prisutan svrbež najverojatnije se ne radi o nekom od oblika alergije. Preporučam vam da se obratite nadležnom dermatologu koji će nakon uvida u nalaze te kliničku sliku odrediti eventualne dodatne pretrage.