Kardiologija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 159 | Broj poruka: 473

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Bol u grudnom kosu


Autor Poruka

iJovana

27.11.2012. 22:40

Postovani, imam 22 godine..u poslednje vrijeme osjetim probadanja u grudnom kosu, i na dodir me pomalo zaboli, a ta bol nije uvijek na istom mjestu...pa se uz to desi ubrzan rad srca ili neko kao preskakanje. Imala sam skoro i slabije vrtoglavice, nesanice... Radila sam kompletnu kr. sliku, i hormone stitnjace, sve je u redu... jako sam uplasena da nije srce u pitanju...Sta Vi mislite??

Doc. dr. sc. Robert Bernat, dr. med.

11.12.2012. 21:30

Izuzetno je mala vjerojatnost da vi u toj dobi imate neki ozbiljan problem (osim ev prirođenog). Kratki razgovor s kardiologom može pomoći.

stars96

30.12.2012. 15:05

Poštovani.
Imam 21 godinu, jutros sam se probudila sa boli u gornjem dijelu prsnog koša i vratu, u određenim trenutcima ili pokretima me probode kroz taj dio snažna bol, uzimam diane-35 ali nisam nikada imala nikakvih problema što se tiče tih tableta a pijem ih 2 ipo godine, ovo mi je prvi put da mi se desila ovakva bol, nikada me nije bolilo ništa što je vezano uz prsni koš, jel moguće da je to zbog tableta, ili sam se prehladila, ili je možda nešto vezano uz srce.

Doc. dr. sc. Robert Bernat, dr. med.

05.07.2013. 09:50

Vrlo vjerojatno Vam nije ništa, ali bez pregleda "uživo" je to teško reći.

Napomena: savjeti putem interneta su općenite preporuke i ne mogu zamijeniti uobičajeni liječnički pregled u ordinaciji.