Kardiologija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 159 | Broj poruka: 473

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Endokarditis-tetoviranje


Autor Poruka

srce123

23.04.2013. 16:55

Bog, ovako stoji u otpusnom pismu od prije 8 god. Zaključak :radilo se o akutnom streptokoknom endokarditisu mitralne valvule koji je uzrokovan s BHS nonA uz septičke metastaze na koži i u SŽS-u sa slikom žarišnog meningitisa...... Danas imam 32 god i radim ko mrav iako su posljedice ostale i to na srcu i na lijevoj strani tijela koja je tada bila potpuno oduzeta a danas je "samo" utrnuta. Prilikom posjeta zubaru pijem amoksile prije i poslije zahvata. Zanima me da li se mogu tetovirati s obzirom na preboljenu bolest naravno uz zaštitu amoksila ili nekih drugih lijekova. LP

Doc. dr. sc. Robert Bernat, dr. med.

05.07.2013. 10:05

Možete se tetovirati, mada je takav zahvat povezan ponovno s rizikom infekcije, pa ne znam što će Vam to kada ste probleme već imali ?

Napomena: savjeti putem interneta su općenite preporuke i ne mogu zamijeniti uobičajeni liječnički pregled u ordinaciji.