Kardiologija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 159 | Broj poruka: 473

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Molim vas pomoć!


Autor Poruka

kikica90

05.08.2011. 21:25

Poštovani,

Prije godinu dana radila sam EKGsrca,vadila hormone štitnjače , ultrazvuk srca i trčanje na traci (ne znam kako se to stručno zove), sve je bilo u redu, nosilasam i holter 24 sata, koji nije pokazao ništa posebno,tu i tamo ubrzaniji rad srca,ali kradiolog mi nije dao nikakve tablete niti neku dijagnozu.
Od djetinjstva osjećam laganu probadajuću bol u lijevoj dojci ispod pazuha ali samo prilikom ležanja na toj strani, većina doktora smatra da to nije povezano sa srcem.Imam prekomjernu težeinu cijeli život, imam 22 godine, baka mi ima anginu pektoris koja je otkrivena nedavno, majka laganu tahikardiju a otac slabiji rad lijeve kljetke,ali inače većih srčanih mana nema. Ne krećem se dovoljno i ne pazim na prehranu jer sam studentica. U zadnje vrijeme znam osjetiti laganu bol ili nelagodu u lijevoj ruci i probadnje kao u veni u prsima te se nekada zna pojaviti teško disanje posebno u mirovanju, također i bol u lijevoj strani vrata.brine me što to može biti pa bi vam bila zahvalna na nekakvom savjetu.


Unaprijed hvala

Doc. dr. sc. Robert Bernat, dr. med.

06.10.2011. 00:25

Mislim da ste dobro pregledani i da je zaključak da Vam u tom trenutku ne treba nikakvo liječenje.