Oftalmologija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 170 | Broj poruka: 659

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Problemi oka


Autor Poruka

diesel

18.08.2016. 22:30

Prije cca 2 tj mi je pregorila veš mašina dok sam ju palila u zid i pritom je nastao bljesak i prasak. Bljesak je bio dosta jak iako kratak. Nakon toga su mi oči bile kao malo nadražene, ali je to prošlo, no. Primjetila sam da mi se u očima javlja kao maglica, pa kad ih protrljam se taj osjet makne i slika izoštri. Kao da mi je nesto u ocima. Takodjer imam poriv trljati oči što do sad nisam imala. Može li ovo biti posljedica izloženosti bljesku i što činiti? Također mi sečini da mi se vidno poje smanjilo kad pogledam prema gore jer vidim kao neke sjene. I prije je bilo tako, ali se sada čini jače. Do sada nisam imala dioptriju tek poneke plutajuce musice. Hvala.

dr. sc. Adrian Lukenda, dr. med.

24.08.2016. 23:30

Navedeni simptomi vjerojatno po svemu sudeći nisu posljedica događaja koji ste naveli. No zbog sjena, maglica i svrbeža trebali bi se javiti na kompletan pregled oka.