Endokrinologija i dijabetologija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 215 | Broj poruka: 454

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


cystitis na gusteraci


Autor Poruka

Suzana

02.11.2001. 16:09

Postovani,
Moja majka je trenutno prima infuziju smjestena u virovitickoj bolnici, pronadjena je cista od 12 cm velicine na gusteraci, iz Zagreba se ocekuju nalazi jer izgleda ( osobno sam laik sto se tice bolesti) ima hepatitis ( opci znaci: zuta je jako povisen bilirubin, ne prihvaca hranu, naglo gubi kilazu - u mjesec dana gotovo 12 kilograma). Lijecnik preporuca operaciju - odstranjivanje ciste. Molim Vas tumacenje koliko je to opasno po zivot, i adresu bolnice u Zagrebu ( mozda Sv. Duh?) gdje se takva operacija obavlja.
S nadom u brzi primitak odgovora

Zabrinuta kcer

Dr Ivana Pavlić Renar

14.11.2001. 16:23

Stanje zaista može biti jako ozbiljno, ali bez više podataka mi je nemoguće prosuditi u kojoj mjeri. U međuvremenu ste vjerojatno dobili još informacija, nalaza i dodatnih pojašnjenja. Što se same operacije tiče, ona se radi na Kirurškim klinikama OB Sv Duh, KB Sestara milosrdnica, KBC Rebro, KB Dubrava i KB Merkur. Kolege u Virovitici će Vas sigurno znati uputiti u daljni postupak.
Dr Ivana Pavlić-Renar