Kardiologija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 159 | Broj poruka: 473

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


vvrtoglavica,povraćanje ,hladan znoj


Autor Poruka

Danipt

13.03.2011. 13:05

Poštovani, ponajprije se nadam da ću na pravoj adresi postaviti pitanje i da će te nas uputiti dalje na pravu adresu...Naime zdravstvenih probema ima suprug a koji se očituju tijekom s.odnosa u nazad tjedan dana dolazi do vrtoglavice , potreba za povraćanjem, oblijeva ga popriličan hladan znoj, ubrzan rad srca, nemože doć do zraka , a tijekom dana se svakodnevno žali na trnjenje ruku i nogu, a prsti na rukama su mu navečer poprilično naotečeni. On ima 30 godina i radi kao vod. servisa(ne obavlja teške fizičke poslove) i da pušač je (na našu žalost).Dosad nije obolijevao ni od kakvih teških bolesti, i nije imao problema sa srcem, ne pije nikakve ljekove.

Doc. dr. sc. Robert Bernat, dr. med.

17.03.2011. 21:30

Po opisu je relativno malo vjerojatno da se radi o srcu. U ovakvima situacijama liječnik bi ipak trebao čuti i vidjeti pacijenta. Anamneza i pregled mogu dati pravi smjer. Javite se internisti i/ili kardiologu.