Endokrinologija i dijabetologija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 215 | Broj poruka: 454

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Molim brzi odgovor


Autor Poruka

Buba

01.10.2002. 08:32

Budući mi se prema svemu sudeći ponovo javio hormonalni poremećaj (hiperprolaktinemija) za kojeg sam se nadala da je prošlost zanima me postoji li način da napravim detaljan endokrinološki nalaz što prije i otkrijem pravi uzrok poremećaja. Napominjem da sam do sada to obavljala tako da se uzorak krvi iz mog mjesta slao u Rijeku (nuklearna medicina) i na nalaz se čeka oko mjesec dana. Postoji li način da se to ubrza i da nalaz bude "detaljniji"? Ima li neko mjesto, privatna klinika i sl. u Rijeci gdje bi mogla ranije dobiti analizu hormona (novac nije problem). Želim što prije započeti sa (ispravnom) terapijom koja bi mi napokon riješila problem.

Zabrinuta

prim.dr. I. Pavlić-Renar, dr.med

02.11.2002. 12:27

Prvo bih vam se ispričala što ste na odgovor čekali toliko dugo.
Što se tiče detaljnog pregleda u Rijeci nažalost Vam ne mogu pomoći. Pokušajte se obratiti u KBC Rijeka te vidjeti kako je sa predbilježbama za pregled u njihovoj ustanovi.
Ono što sam sigurna je da se navedeni pregled i potrebne pretrage mogu obaviti u Sveučilišnoj klinici Vuk Vrhovac u Zagrebu. Ukoliko ste zainteresirani za pregled u našoj ustanovi možete se predbilježiti telefonski ili osobno; slobodno se pozivajući i na ovaj odgovor.