Endokrinologija i dijabetologija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 215 | Broj poruka: 454

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


vrtoglavica


Autor Poruka

meri

03.01.2002. 00:33

Vec godinu dana osjecam vrtoglavicu koja je pracena malaksaloscu , pritiskom u glavi i sumovima u usima.Sve to desava mi se povremeno odnosno 2-3 dana mjesecno .
Uradila sam krvnu sliku koja je bila u potpunosti uredu.Uradila sam i colordoopler koji je takodjer bio uredu.EKG mi je uredan.Na fizijatrijskom pregledu tekodje nije bilo nikakvih negativnih nalaza .Secer i krvni tlak su u normali.Ginekoloski nalazi su u redu kao i kod okuliste.Imam povremenu glavobolju vec 6-7 godina.
Stanje u porodici i sredini u kojoj zivim i radim je vrlo dobro .
Pri vrtoglavici imam i nagon za povracanjem .
Dali ovakvi simptomi mogu biti prouzrokovani bolescu stitne zlijezde i sta vi mislite o mojim problemima , sta mi je ciniti .
Hvala

Dr sc Ivana Pavlić Renar

13.01.2002. 16:45

Mala je vjerojatnost da bi se vaši simptomi mogli objasniti poremećajem štitnjače. Prije nego se ispita ta minimalna mogućnost ne bi bilo loše konzultirati otorinolaringologa jer bi se moglo raditi o varijanti Menierovog sindroma.