Klinička farmakologija s toksikologijom


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 447 | Broj poruka: 977

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


combusa


Autor Poruka

jele

23.01.2002. 12:50

moj suprug ima 52 godine i već dulje vrijeme ima problema sa trigliceridima koji su povećani za 7 puta više od normale. Jedno vrijeme pio je ciklu i limum i to mu je u priličnoj mjeri smanjilo . Sada smo nabavili gljivu COMBUSU čiji pripravak pije već dva mjeseca. Čuli smo da je djelovanje te gljive sa pripravkom zelenog čaja jako ljekovito pa se čak spominje i kao ubojica raka, dok neki tvrde da ima i štetno djelovanje.
Molim Vas lijepo za Vaše mišljenje i unaprijed se zahvaljujem

S poštovanjem.

dr. Viola Macolić Šarinić

15.02.2002. 15:13

Poštovana,

liječenje kombinacijom gljiva i zelenog čaja u modernoj medicini je nepoznato, osobito u teškim bolestima koje spominjete (rak). Nigdje ne postoje podaci o dokazanom djelovanju, a bolesnici ih uzimaju nadajući se poboljšanju stanja kada službena medicina više nema mogućnosti liječenja.
Takvi "lijekovi" sigurnog djelovanja nemaju, ali sigurno mogu izazvati nuspojave. Krivo je mišljenje da prirodni lijekovi (biljni) ne mogu štetno djelovati!

Srdačno
dr Macolić Šarinić i dr Makar Aušperger