Klinička farmakologija s toksikologijom


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 447 | Broj poruka: 977

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


pitanje


Autor Poruka

ina

25.11.2004. 17:18

Trošim Zoloft oko 3 mjeseca,osjećam se bolje u smislu smanjenja straha (moja dijagnoza je :neurotične razvojne smetnje-elementi agorafobije).Pijem dvije tablete od 50 mg dnevno.osjećam se bolje ali jako neobično nekako dezorjenirano,kao da imam jednu veliku "rupu u glavi" tj.veliki nedostatak memorijekao da nemogu da razmišljam ni o čemu i dosta stvari nemogu da se sjetim...Takodjer ne osjećam nikakvu želju za intimnim odnosima,jednom sam pokušala ali sam se osjećala jako neobično,više ružno...
Moje pitanje je da li je sve to normalno stanje i imam li razloga za brigu oko ovog" pomanjkanja razmišljanja"?Hoče li se želja za seksom ponovo vratiti'Veliko hvala unaprijed!

Mr.sc.dr. Viola Macolić Šarinić

11.03.2005. 21:10

Zoloft je jedan od antidepresiva i većinom se dobro podnosi. Ipak, simptome koje opisujete mogu biti nuspojave lijeka. Oni mogu vremenom isčeznuti. Ako ne, treba zamijeniti lijek s jednim drugim iste skupine.

Uz srdačan pozdrav
dr Viola Macolić Šarinić