Klinička farmakologija s toksikologijom


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 447 | Broj poruka: 977

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


dabroston


Autor Poruka

vesna

02.11.2005. 14:00

Poštovani, molim vas možete li mi odgovorite:
Zadnju menstruaciju imala sam 29.9. Nakon menzesa ostao mi je smećkasti iscjedak pa mi je ginekolog prepisao Dabroston koji sam uzimala od 11-22.10. (12 dana) Očekivala sam da ću menstruaciju ponovo dobiti redovno, međutim, još uvijek nisam. Nakon koliko dana od prestanka uzimanja Dabrostona bih trebala dobiti menzes i da li sam poremetila menstrualni ciklus? Inače,u pravilu moj mensr. ciklus traje oko 25 dana, a ponekad se skrati do 22 dana ili vrlo , vrlo rijetko produži do 35.
Zahvaljujem, uz pozdrav

Mr.sc.dr. Viola Macolić Šarinić

23.12.2005. 10:32

Vjerojatno ste u međuvremenu dobili menstruaciju, najčešće se menstruacija vraća unutar jednog ciklusa od prestanka uzimanja lijek.

Lijep pozdrav,
dr Viola Macolić Šarinić

tamara

02.01.2006. 20:08

poštovani,

inače imam redovnu menstruaciju, ali sada mi je u zakašnjenju 6 dana. pregledom se uspostavilo da nisam trudna, i ginekolog mi je prepisao dabroston tablete uz preporuku da ih pijem 5 dana, po dvije tablete na dan, 6 ili 7 dan da bi menstruacija trebala stići. kolike su šanse?!

Mr.sc.dr. Viola Macolić Šarinić

23.01.2006. 08:49

Velike!

Pozdrav,

dr Viola Macolić Šarinić

Sanja

23.02.2006. 20:17

Poštovani!
imam 26 godina i nemogu nikako izliječiti gljivične upale.
prošle godine u 5 mjesecu se javila prva upala te liječila sa canesten vaginaletam , pa rojazol, te plimiycol , medazol tabletam i vaginaleta i ništa.Tad sam promjenila ginekologa te posjetila privatnog te on utvrdio da ima ranicu te se zbog tog javljau upale:ranicu je spalio te je sve bilo uredu samo 2 mjeseca .Sad se opet pojavila upala al ja posjetila svojeg ginekologa preko zdrastvenog jer naravno za privatnog nema novaca.Opet bila terapija sa tri vaginalte Canestena nije prošlo i sad traje terapija sa plimycol vaginaletama i popila jednu kapsolu Diflucan.potrošila tri vaginalete i sad imma pauzu od 7 dana pa onda moram još tri. tako mi rečeno.no meni je sad nakon tri vaginalet gore .Naime ja kod tih upal imma samo jogurtasti isjedak bez svrbeža inaće je sirasti i svrbi bar sam tako informirana.no on sad je sirasti i svrbi.Zanima me dal su te upale od tolikih vaginaleta i kako da e ja izlijećim?inaće papa razmazi su uvjek dobri i ja to cjelo vrijeme od kad ima upale nisam imala upoće spolni odnos već godinu dan pa mi zato nije jasno!!
unaprijed se zahvaljujem i nadam se odgovoru!!