Neurologija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 723 | Broj poruka: 1634

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


lagano "strujanje" u listovima i stopalima-strah me


Autor Poruka

alena1

08.12.2012. 18:35

Poštovana,
do nedavno sam imala bolove u sakralnom dijelu kralježnice (pogotovo noću). Nakon masaža, vježbi i kapsula hrskavice morskog psa i terapije NSA, bolovi su se smanjili. Više ne pijem analgetike. Imam 47 g, radim sjedeći posao već 29 g. i imam slabe trbušne mišiće., krvni nalazi su uredni. Sada me najviše brine što nakon što su bolovi prestali, počela sam osjećati u listovima i lijevom stopalu lagano "strujanje" - kao da mi nešto prolazi ispod kože (bez boli). Počela sam piti jači b-komplex, od N.Wealtha ultra b 100. Plašljiva sam pa se samo bojim da taj čudan osjećaj ne bi bio nešto opasno. Da li da tražim EMNG ? Što mislite o COBAL 500 ?
Ako se pokaže oštećenje, kakva je terapija i da li bude uspješna ili ću stalno imati taj osjećaj (kao da osjećam vlastitu krv u venama da mi lagano treperi i prolazi)ispod kože...

Uplašena,
Hvala unaprijed,

Prof. dr. sc. Vesna Brinar, dr. med.

24.01.2013. 18:40

Pitanje je da li su trnci povremeni ili kontinuirani, Dali pokazuju progresiju. Ako su povremeni, prolazni bez znakova progresije zanemarite te simptome. Nemojte piti vitamine bez veze, jer možete promjeniti kliničku sliku i nalaze ako to bude potrebno. Nemojte se plašiti , nemate razloga s ovakvim bezazlenim simptomima. Oni mogu biti posljedica Vašeg straha i brige da se s Vama neštoozbiljno događa.