Psihijatrija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 667 | Broj poruka: 1506

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Gdje da krenem?


Autor Poruka

Vanja

07.10.2002. 13:48

Štovani! Odlučila sam se na ovaj potez jer gubim nadu da mi itko može pomoći. Osjećam se kao ping - pong loptica kojom se svi dobacuju, a nitko ne pomaže. Imam 26 godina, rastavljena sam i imam dječaka od četiri godine.Živim u Rijeci. Moji su problemi počeli joč prije deset godina kada sam počela osjećati neke promjene u svom ponašanju, strahove, glavobolje, nesigurnost...Kada bih to opisivala bila bi potrebna puno veća stranica. Zato prelazim na novije razdoblje koje nije ništa manje strašno samo što sam u njemu potražila pomoć. Prve pretrage su pokazivale na epilepsiju patialis complexa...Kada sam se stim pomirila rečeno mi je da ipak nije. EG je pokazao difuzno disritmičan nalaz, a audiolog slabiji protok na desnoj strani. Odlazim i kod psihijatra koji mi daje antidepresive, a moje stanje je slijedeće; i dalje imam glavobolje, hiperventilaciju, ponekad nesvjestice,trnjenje desne strane tijela,sve vrste fobija. sada su mi savjetovali magnetsku rezonancu ali je u Rijeci nemam gdje napraviti. Ma u stvari gubim se, a ne smijem radi sina. I njegov je život u opasnosti jer mi se zna dogoditi da se s njim izgubim i da moram tražiti pomoć pri vraćanju kući. Želim biti zdrava, želim živjeti normalno!!! Molim Vas, spremna sam ići u Zagreb, ali ne znam gdje. Moje je pitanje gdje da idem i tko mi može pomoći jer sve je do sada bilo bez rezultata.

Prof. dr. sc. V. Folnegović Šmalc

17.10.2002. 09:36

Prema Vašem pismu vidim da ste obavili već niz pretraga , kako bi isključili tjelesne poremećaje.Što se magnetske rezonance tiče svakako je možete obaviti u Zagrebu na više lokacija , a što se tiče psihijatra možete se javiti u Kliniku PB Vrapče na pregled , no Vama će vjerojatno trebati višekratna psihijatrijska podrška , što je bolje i jednostavnije ostaviti u Vašoj blizini.No svakako ste dobrodošli da se javite u navedenu Kliniku.