Psihijatrija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 667 | Broj poruka: 1506

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


mršavost


Autor Poruka

iskra

27.06.2002. 13:36

Imam kćerku od 18 godina, koja je u dobi od otprilike 14 godina naglo izrasla. Taj nagli rast nije pratilo povećanje tjelesne mase, pa se njeno stanje od tada pa i dalje očituje izrazitom mršavošću. Visoka je 185 cm a teška 54 kg.Fizički i psihički je potpuno zdrava, nije sklona bolestima, redovito obavlja svoje obaveze. Medjutim iz estetskih razloga smatramo da zaista treba uravnotežiti visinu sa težinom. Do sada smo to pokušali na razne načine, bogatijim doručkom, kasnim večerama, vitaminima, proteinima, ali uglavnom sa malim rezultatima koji se opet nakon kratkog vremena izgube.Malo jede, a i malo je vrsta hrane koju voli. U literaturi uglavnom čitamo kako skinuti suvišne kilograma, ali kako se udebljati zaista nigdje nisam našla traga.
Molim Vas da mi odgovorite da li Zagrebu postoji neka institucija koja se bavi ovim problemom, i gdje bi se mogli obratiti.

Prof. dr. sc. V. Folnegović Šmalc

06.09.2002. 13:25

Preporučila bih da se javite Prof. Sučić u KB Dubrava.