Psihijatrija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 667 | Broj poruka: 1506

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


POMOZITE BOJIM SE DA LUDIM


Autor Poruka

GABI

19.11.2001. 14:28

vEC MJESECIMA TRAZIM POMOC ALI DIJAGNOZE SU STALNO RAZLICITE.
oVE PROBLEME IMAM:
1.lUPANJE SRCA
2. BOLOVI U SRCU
3. STRAHOVI(OD SMRTI,BOLESTI ,ZEMLJOTRESA,NEIZVJESNOSTI)
4.VRTOGLAVICE(ILI OSJECAJ VRTOGLAVICE)
5."MUTNO"U GLAVI(PRITISAK U OCIMA I VIDIM FLEKE PRED OCIMA)
6.vISOKA OSJETLJIVOST SLUHA NAROCITO U LIJEVOM UHU(NAPINJANJE BUBNJICA)
7.NESIGURNOST NA NOGAMA.
imam 26 godina i moji problemi su nastali prije godinu dana nakon poroda.Imam zdravo dijete i sretan brak koji u zadnje vrijeme trpi zbog smetnji koje sam navela.
Zivim u xy gdje je vrlo tesko doci do psihijatrijske pomoci.
Molim vas pomozite mi savjetom ili ispravnom dijagnozom jer neznam sto mi se desava.
Unaprijed zahvaljujem.

Sandra

20.11.2001. 12:45

Draga Gabi,


I ja imam potpuno iste probleme kao ti. Poceli su nakon prvog porodjaja prije osam godina. Obisla sam sve doktore, a posebno neurologe. Nije bilo dijagnoze. Godinama uzimam Apaurin, u pocetku velike doze, a u posljednje tri godine mnogo manje, jer sam naucila zivjeti s tim. Medjutim, ponovo sam se porodila prije tri mjeseca. Simptomi su se vratili u najgorem obliku. Sad me lupanje i preskakanje srca budi i nocu. Vrtoglavice, nesvjestice i strah od smrti su moja svakodnevnica. Hajde da si pomognemo.

Razumijem te kao nitko,

Sanja

Ivana

21.11.2001. 16:48

Imam 23 godine i nisam nedavno rodila, ali su mi se pojavili prije par mjeseci isti simptomi i to vrlo naglo; probadanje u prsima, lupanje srca, otezano disanje, strah od svega i svačega! Obisla sam neke lijecnike i svi rezultati su bili da sam super zdrava! Nekako me to malo smirilo, ali simptomi nisu nestali, svako malo se plasim novog naleta. Pokusala sam nekim svojim bližima objasniti o cemu se radi, ali me nazalost ne mogu u potpunosti shvatiti! Mislim da bi trebala sa nekim strucnim razgovarati o tome. Nadam se da cemo uspjeti nadvladati to stanje! Pozdrav

Gabi

21.11.2001. 19:03

Halo Ivana!


Vidim da i ti imas problem s nerazumjevanjem okoline.Tako je i kod mene.
Najgore je sto u zadnje vrijeme moj brak trpi zbog toga.Moj muz je pazljiv i dobar ali jednostavno nemoze shvatiti da i pored toga sto su svi nalazi uredni ja patim jer mi je lose.
Preporucujem ti da se posavjetujes sa psihijatrom.Ja osobno nisam imala velike koristi od toga ali to je barem jedan korak naprijed.Najgora je neizvjesnost kada neznas sto ti se desava i sto je tome uzrok.
Javi se!



SANDRA!
Nadam se da si dobila moju poruku.