Psihijatrija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 667 | Broj poruka: 1506

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Seksualnost i ljubav - poremećaj


Autor Poruka

B35A

18.05.2007. 10:15

Biste li mi nešto više rekli o mogućnostima liječenja ovog problema? Seksualna želja kod mene se nalazi u obrnutom razmjeru s ljubavnim osjećajem prema partnerici. Što je dublja i dulja ljubavna veza s njom, to je seksualni odnos s njom manje željen. Dok se veza uhodavala i bila na razini neozbiljne, bilo je po tom pitanju sve u redu, ali kad se pojavila prava ljubav, seksualna se želja isključuje. Kao da postoji neka suprotnost. Partnerica je inače vrlo privlačna i raspoložena za odnose. Možete li mi objasniti što bi moglo biti objašnjenje za ovaj monj očiti poremećaj. Sve je poremećeno. Poželim žene do kojih osobno nimalo ne držim, a onu koja mi je jedina seksualno ne želim.

Prof. dr. sc. Vera Folnegović Šmalc, dr. med.

13.09.2007. 15:20

Naveli ste sliku tj. posljedicu , a za razlogom ovog Vašeg stanja potrebno je temeljitije i dugotrajnije sagledavanje Vas i vašeg partnerstva, stoga savjetujem odlazak psihoterapeutu.