Psihijatrija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 667 | Broj poruka: 1506

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Anksioznost i panicni napadi


Autor Poruka

Sandra

06.06.2001. 15:06

Molim sve koji imaju iskustva (vezano za gore navedene poremecaje) a pogotovo ako su se na neki nacin izlijecili,javite se.

Prof.dr.sc.V.Folnegović Šmalc

12.06.2001. 13:36

Panični napadi su poremećaji kod kojih se smatra da je anksioznost bazični simptom.Liječenje se relativno uspješno provodi medikamentoznom terapijom, ali i drugim psihijatrijskim metodama.

nenad

10.07.2001. 06:01

Molim Vas da mi odgovorite ąto viąe o dijagnozi PaniŤnog poremeśaja, o tijeku bolesti, te moguśnostima lijeśenja, kao i struŤnim osobama u Zagrebu kojima bi se mogao obratiti.

damir

30.08.2001. 14:05

I ja bolujem već duže vrijeme od paničnih napada koji mi onemogućavaju normalan život. Iako već duže vrijeme uzimam lijekove koji su mi u početku pomagali nažalost danas je to sve slabije a bojim se preći na nove lijekove, štoviše pitam se je li to riješenje. Dosad sam pokušavao liječiti se i bolnički ali mi nije pomagalo jer se sve vračalo kad bih se našao u stanu.Uzimam Helex u vrlo velikim dozama i uz to i Lexaurin. Želio bih živjeti normalno ali nažalost smatram da je kod nas još uvijek sramota bolovati od neurotskih poremećaja. Drago mi je da mogu na ovom forumu reći, niste sami a isto tako mi je drago da znam da postoje ljudi kojima ne moram na dugo i široko objašnjavati moje probleme. Hvala Vam jer znam da me razumijete!

Prof.dr.sc.V.Folnegović Šmalc

28.09.2001. 09:29

I panični poremećaj spada u skupinu anksioznih poremećaja. Oko 50% bolesnika se uspješno liječi,a u oko 20-30% slučajeva panični poremećaj prolazi i spontano.