Psihijatrija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 667 | Broj poruka: 1506

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


bulimia


Autor Poruka

tinica1

15.11.2007. 20:45

Od svoje 14 godine sam pocela voditi brigu o hrani, i to je polako preraslo u opsesiju. Prvo sam 3 ipol godine bil anoreksicna,no nikad prebolesno mrsava uvijek sam nastojala imati na svoju visisnu 177 cm 55 kg. no prije godinu i pol dana moja je kontrola naglo popustila i ja sam se pocela prezderavati od tada sam bulimicna..zadnjih mjeseci povracam svaki dan o 5 puta i to zbog toga sto ssvaki dan pojedem ogromne kolicnie hrane. Naravno da s eavljam sada kad vec vidim da je pomalo kasno, kad me srce pocne boliti nakon malo tezeg uspona kad me grlo neprestano pece i ak napokon shvacam da si sama nemogu pomoci,jer svaka moja dijeta zavrsi jos vecim zderanjem..sad na svoju visnu imam 70 kg,predebel ai odvratna
bila bi zahvalna ako bi mi mogli preporuciit sto da radim, kome d as eobratim?inace sam iz zagreba

Prof. dr. sc. Vera Folnegović Šmalc, dr. med.

04.01.2008. 15:05

Problem koji ste naveli svakako zahtjeva da čim prije potražite stručnu pomoć.Najbolje bi bilo da se javite svom liječniku obiteljske medicine, koji će Vas uputiti dalje. Morate biti svijesni da ovakav način prehrane je doveo do disbalansa u Vašem organizmu , od čega i prizlaze simptomi koje ste naveli . Svakako odmah zatražite pomoć.