Psihijatrija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 667 | Broj poruka: 1506

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Goran


Autor Poruka

maja

15.06.2001. 14:27

Imam problema sa pravilnom ishranom.Ponekada se pežderavam do te mjere da mi je muka i tada mi se samo spava(to prežderavanje traje uvjek par dana a ponekad i tjedan) a potom imam grižnju savjsti i onda par dana nejedem ništa ili jako malo.Moja kilaža varira gore dolje nekih 5 kg.Sve što pojedem uvjek prvo razmišljam koliko to ima kalorija.Više puta se dižem noću i nesvjesno se prežderavam i to uvjek kada ćinim radim to da nitko nezna a osjećam se poslije toga jako loše.Sada sam sama sa sobom porazgovarala i odlučila jesti redovito u normalnim količinama ali neznam dali ću uspjeti jer sam to već pokušala bezbroj puta .Neznam kako mi možete pomoći ali mislim da bi mi bilo kakav savjet dobro došao.
Hvala!

prof.dr. V. FolnegovićŠmalc

16.07.2001. 15:20

Kod Vas se radi o poremećaju hranjenja.Preporučamo Vam da se obratite psihijatru, jer postoji nekoliko dosta uspješnih metoda liječenja( i bioloških i psiholoških).