Psihijatrija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 667 | Broj poruka: 1506

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Molim za savjet


Autor Poruka

luciana

11.10.2006. 15:30

Poštovani, prije 7 dana javila mi se aritmija koju osjećam neprestano. Napravila sam pregled kod interniste, ekg je u redu osim dosta SVES ekstrasistola ( i po 15-ak u minuti). Kažu da je sa srcem sve ok, pijem Atenolol ali tegobe se ne smanjuju.
Doktorica mi je prepisala Lexaurin od 1.5 mg ali ni s njim ne osjetim neku razliku. Trebam li zatražiti pomoć psihijatra? Da li kakvi psihički poremećaj može uzrokovati takve probleme, iako se ja osjećam dobro. Čak i dobro spavam ne budim se po noći, ne osjećam neku tjeskobu, ali jednostavno aritmija ne prestaje.

Prof. dr. sc. Vera Folnegović Šmalc, dr. med.

23.03.2007. 10:05

Tjelesni simptom kojeg opisujete , može biti povezan i s tjelesnim , kao i s psihičkim poremećajem: stoga savjetujem javite se endokrinologu ( npr. disbalans hormona štitnjače može uzrokovati nepravilan rad srca) : kao i psihijatru , obzirom na široku paletu anksiozno-depresivnih slika, koje se mogu očitovati i Vašom tegobom.