Psihijatrija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 667 | Broj poruka: 1506

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


strah od gubitka djeteta


Autor Poruka

mama

18.03.2006. 23:06

Mojoj dvogodisnjoj curici je prije pola godine radjena biopsija kvrzice koju je imala na licu. Nalaze sam cekala 3 tjedna i doslovce sam mislila da cu poludjeti od iscekivanja. Sama pomisao da ce nalaz biti los i pokazati kakvu zlocudnu bolest me danima drzala u depresiji, po cijele dane sam plakala, uzela bolovanje, nisam bila sposobna ici na posao. Nalaz je ispao u redu, kvrzica je i dalje tu, malo sam mirnija. nedavno su muzevom bratu nasli zlocudnu izraslinu na vratu i od tada me ta kcerina kvrzica opet opsjeda, stalno mi se po glavi vrte najcrnje misli,o njenoj smrti, sahrani.... Po cijelu noc ne mogu spavati, muz mi vec pomalo gubi zivce ,dosta mu je mog plakanja i depresije, dijete nam je zdravo i trebala bih biti sretna zbog toga. Znam da je najveci strah svakog roditelja da mu se djeteu nesto ne dogodi, ali ja se ne mogu otarasiti ideje da ce mi dijete umrijeti. gubim li razum?

Prof. dr. sc. V. Folnegović Šmalc

05.06.2006. 15:02

Poštovani,

Sasvim je u redu da ste zabrinuti za zrdavlje Vašeg djeteta, ali ako Vas brige ometaju u Vašem svakodnevnom funkcioniranju vrijeme je da posjetite psihijatra.