Ginekologija i opstetricija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Analni odnos


Autor Poruka

ivona20

31.05.2018. 12:35

Poštovani doktore,prvo se ispricavam sto sam mozda 2 puta postavila jedno pitanje jer nisam sigurno da li je sinoc pitanje poslano..
Ugl ja i decko prakticiramo analni odnos..ovaj mjesec smo imali 3 puta nezasticen analni odnos.
Prvi put zadnji dan moje menge, zatim jednom u polodnim danima i zadnji put sinoc, s tim da nije bilo ejakulacije niti jedan put , samo prvi put i to u moja usta..
Zanima me postoji li mogucnost trudnoce u ovoj situaciji..s tim da sam ja cijelo vrijeme bila jako vlazna po intimnom podrucju..
A sigurni smo da to nije ejakulat...
Lp happy

Ivo Balenović, dr. med.

01.06.2018. 09:55

Poštovana, ne postoji mogućnost trudnoće.

Morticia

26.06.2018. 22:30

Poštovani,
Momak i ja smo imali analni sex, praktikujemo ga jednom u par mjeseci, veoma pažljivo, sa lubrikantima, kondomom i samo njega kad se odlucimo. Danas se desilo da je kondom pukao, odmah smo otisli na tusiranje, momak je mokrio, zanima me da li trebamo jos nesto uraditi/kupiti/popiti kako bismo ostali 'cisti', odnosno kako bismo najvise moguce ucinili da ne dodje do polno prenosivih bolesti.
Hvala na odgovoru,
Pozdrav

Ivo Balenović, dr. med.

27.06.2018. 12:10

Poštovana, nema potrebe da uzimate preventivno bilo što, ništa se ne može dogoditi.

Ivan2019

05.07.2018. 23:05

Postavnje, imam pitanjce jedno
Prvi put sam imao analni odnos s djevojkom bez zastite..no nisam ni svrsio niti dugo prakticiro taj odnos nego ajmo rec malo samo isprobali iz znatizelje..nakon tog sam ozvadio i djevojka mi je rukom i svrsio sam. Nakon tog se otusirao i sad me zanima jel se moram brinut jer je bio bez kondoma..bakterije itd? Jel trebam sta poduzet?
(Necemo ga vise prakticirat nije nam se svidjelo)

Ivo Balenović, dr. med.

06.07.2018. 14:35

Poštovani, nema potrebe za preventivnim radnjama. Bakterije su normalni stanovnici crijevne flore i kod zdrave osobe ne mogu izazvati nikakve bolesti.