Ginekologija i opstetricija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


bolest?


Autor Poruka

lana18123

08.05.2015. 00:05

Dakle, imala sam spolni odnos bez zastite s deckom ali nije ejakulirao u mene ni po stidnici i pila sam dosta dugo antibiotike zbog upale mjehura i tjedan dana nakon sta sam prestala pit te antibiotike, krenula sam pit druge i bila sam pod jako velikim stresom zbog testova i sl. 29. 3. Sam pocela krvariti, malo s ugruscima i uz to je ponekad curilo nesto smede kao iscjedak i to jos uvijek curi. Ponekad samo krv s ugruscima, ponekad samo to smede, a ponekad oboje. Zna prestati na dan, dva ali zatim ponovno pocne. Imam jake bolove u trbuhu i jaku glavobolju. Simptome trudnoce nemam, a da sam trudna do sada bih imala vec dosta veliki trbuscic stoga bih trudnocu iskljucila. Uzasno jako me brine sta bi to moglo bit. Ginekologu (muskom) ne zelim iz privatnih razloga a i cula sam da ako nemas 18god da trebas doc s roditeljom odn majkom a ja to bas i ne zelim. Jesam li bolesna i sta da napravim?

Dejan Šakoronja, dr. med.

09.05.2015. 03:10

Javite se na pregled u bolnicu. Mislimda se radi o menstrualnom krvarenju.

Vesna777

10.05.2015. 15:50

Postovani,
Imala sam nezasticeni odnos, nije doslo do eakulacije, ali ipak popila sam Norlevo tabletu nakon nepun dan. 23.04 sam imala ciklus, tabletu sam popila dva dana kasnije. Na 3.05 opet sam imala ciklus koji traje vec 7 dana. Ne radi se o obilnom krvarenju, prvih 2 dana normalno, ostalih dana malo. Osjecam neku slabu privremenu bol u donjem delu trbuha. Ne znam o cemu se radi. Inace radila sam PAP prije 3 meseca i bilo je sve uredu osim sto imam kandidu vec godinu dana. I eho je bio uredan. Dali bi mogli da mi date neki savjet zasto se ovo desilo.

Dejan Šakoronja, dr. med.

10.05.2015. 20:00

Nije menstruacija nego krvarenje uzrokovano pilulom za dan poslije. Menstruacija bi trebala doći na vrijeme ili s nekoliko dana zakašnjenja.