Ginekologija i opstetricija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


abortiracu::::::::::(!help


Autor Poruka

maery

23.10.2003. 05:44

molim sve koji su ikada ovo uradili, da mi se barem nekom rijecju jave,.imam 26 godina,rh-, 1. trudnoca,prekinucu je.ocajna sam.pomozite:::::::::sad bilo kako? MOLIM VAS!!!!!!!!!!!OCAJNA.....

jelena

23.10.2003. 15:36

draga maery,
ukoliko nemas drugog rjesenja, najbitnije je da TI znas da imas pravo na izbor, dali ces zadrzati dijete ili ne, to je tvoja osobna stvar. povjeri se osobi sa kojom si bliska, na koju mozes racunati da ce biti uz tebe u ovom teskom razdoblju. NE DAJ DA TI NETKO "VISOKOMORALAN" DRZI LEKCIJE! nitko ne moze nositi tvoje cipele, niti moze znati koliko je tebi tesko. najbitnije je da znas da ne cinis zlo, vece zlo je donijeti na svijet bice kojemu neces moci pruziti dovoljno (bilo materijalo bilo emotivno).

lala

24.10.2003. 14:49

Draga M, razumijem kako se osjecas pa i razloge radi kojih si se odlucila na abt. Ja sam abortirala u travnju ove godine i posto me cak ni ljecnici u bolnici nisu uputili u postupak nisam imala pojma o samom 'zahvatu'. Mnogi pricaju o depresiji nakon pobacaja no ja je nisam imala, bas nasuprot, osjetila sam veliko olaksanje.
Inace moje iskustvo -samog postupka- nije bilo tako strasno kako sam ocekivala da ce biti..
Ako te zanima nesto vise o samom postupku i opcenito slobodno mi se javi na email.