Ginekologija i opstetricija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Bakterija


Autor Poruka

Jocojaca

26.11.2019. 16:30

Poštovanje molila bi vas mišljenje nalaza pošto mi je pregled sljedeći tek 6.12.2019. Sada sam u 34 tjednu trudnoće

Ivo Balenović, dr. med.

26.11.2019. 23:15

Poštovana, niste napisali o kakvom je nalazu riječ.

Somebody77

04.12.2019. 21:30

Pošovani,
prije 2-3 dana su me pocele dosta svbiti stidne usne (s unutarnje strane usni, znaci gdje je sluznica). Svaki dan održavam higijenu i pri pranju koristim baš losion za intimnu njegu jer nije agresivan. Pocelo me dosta svrbiti i malo je crveno, cak malo i pece. Danas se taj svrab rasirio i na pocetak ulaska u vaginu tj. rodnicu i prilikom mokrenja sam primjetila na papiru veliku kolicinu bijelog iscjetka koji je dosta "krut". Inace svakodnevno imam bijeli iscjedqk ali je naravno sluzav i dosta rjedi nego ovaj koji je kao nakupljen. Nisam nikada bila kod ginekologa posto imam 17 godina. Možete li mi molim Vas pomoci i savjetovati me jer ne znam o cemu je rijec. Takoder sam prstima blizu otvora to jest ulaska u grlic maternice(kao sa strane na sluznici) opipala malu kvrzicu koja me ne boli ali je nelahodan osjecaj kad ju diram, vecinr je svega koji milimetar ali se osjeti. Znate li sto bi to moglo biti posto sam se dosta uplašila. Hvala Vam unaprijed.

Ivo Balenović, dr. med.

05.12.2019. 10:40

Poštovana, prema opisanom radi se o gljivičnoj upali. Savjetujem neki od vaginalnih antimikotika ( Canesten, Plymicol, Rojazol, Vagisan myko kombi). Bez pregleda je nemoguće reći što ste napipali, no moguće da se radi o himenalnom karunkulu.