Ginekologija i opstetricija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Polipomektomija i mjesečnica


Autor Poruka

lidija.p.

04.12.2019. 10:10

Poštovani prije 14 dana mi je rađena polipomektomija ,..7dana sam imala svjetlo smeđi iscjedak koji su mi rekli da je normalan ,.Imam 31 g nisam rađala.Mene zanima kašnjenje menstruacije pošto sam danas (4.12.) trebala dobiti i nje neema.Dali je sam zahvat utjeco na to ?,ništa mi u bolnici nisu rekli .Polip mi je bio na cervikalnom ušću i bio je cc 1 5x1cm koji se prihvatio peanom ,torkvira i odstranjuje te šalje na phd. Uzv nakon zahvata uredan. Samo mi je rečeno da imam malu maternicu..Nalaz PHD bi mi trebao bit oko 15 .12 gotov..M prije zahvata (4.11) mi je bila normalna ,sa tim da sam 10 dan od M počela obilno krvariti sa velikim ugrušcima i ošla sam na hitnu i tamo mi je "pod tim obilnim krvarenjem" napravljena polipomektomija..Nisu mi rekli dali je to obilno krv.i ugrušci bili od polipa.Molim vas odgovor za kašnjenje M i ovo obilno krvarenje i ugrušaka zbog kojeg sam morala na hitnu prije 14 dana .hvala lijepa

Ivo Balenović, dr. med.

04.12.2019. 11:55

Poštovana, obilno krvarenje je posljedica polipa. Iduća menstruacija bi trebala nastupiti otprilike mjesec dana nakon zahvata.