Ginekologija i opstetricija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


blago krvarenje nakon s. odnosa


Autor Poruka

Mersiha

27.02.2004. 21:09

Postovani,
Prosle sedmice sam imala odnos sa svojim deckom treci dan mjesecnice, kako sam imala krvarenje samo prva dva dana, treci dan nista onda smo to uradili, i on je ejakulirao u mene. Napominjem samo da nismo koristili nikakvu zastitu, a inace ne pijem ni kontracepcijske tablete. Poslije toga sam imala s njim odnos jos dva puta (sve se desilo u zadnjih sedam dana). Prvo pitanje je ''Da li postoji mogucnost da ostanem trudna, s obzirom kako se i na koji nacin desilo?'' Drugo pitanje je ''Zasto mi se pojavilo blago krvarenje poslije danasnjeg odnosa? Bilo je sve normalno, pa evo da kazem bez neke sile, ali sam primjetila prvo na dnevnom ulozku rozkastu sluz, a sad vidim da ima i malo krvi? Mozete li reci sta je u pitanju? Jest da moram priznati u jednom trenutku stavio malo dublje, ali neznam sta bi moglo da bude.
Inace imam 28 godina, bila sam vec udata i imam poprilicno iskustva u tome. Nisam imala nikakve bolove, a nemam ih ni sada, samo sto se primjecuje krvi.
Jos jednom hvala i s postovanjem.
Mersiha