Ginekologija i opstetricija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


ciste


Autor Poruka

veljaca

24.03.2007. 22:35

Postovani,
6 godina unatrag imam bolove kod Bartolinijeve zlijezde u pocetku spolnog odnosa i cistite gotovo poslije svakog odnosa. Cista se pojavila za prvi (i za sada jedini) put prije tri mjeseca, ali se sama povukla nakon tri dana. Nakon toga bila sam kod ginekologa, jer bolove su trajali i nekoliko dana poslije odnose, ali dobila sam objasnenje da se nista ne moze poduzeti dok se ne pojavi cista. Ginekolog medjutim je pronasao neku drugu cistu sa spoljasne, donje strane vagine i "unistio" je. Nakon toga nisam imala nikakve bolove i tegobe i cistite. Sada ponovo osjecam slabu bol, opet sam dobila cistit... Dali je moguce da su sve tegobe jer se cista ponovo napunila?
Unaprijed hvala.

Miro Šimun Alebić, dr. med.

10.04.2007. 18:05

POštovana,
moguću vrlo dugačku eksplikaciju učiniti ću vrlo kratkom i reći - moguće je. Javite se svom ginekologu koji će poduzeti potrebne korake i, kako je to uostalom već jednom učinio, pomoći Vam da se riješite tegoba.