Ginekologija i opstetricija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Kašnjenje menstruacije


Autor Poruka

0845

27.10.2018. 11:15

Poštovani, imala sam s dečkom odnose u vrijeme plodnih dana sa kondomom. Sve je bilo regularno, nije došlo do puknuća kondoma i slično. Prije 5 dana sam trebala dobiti menstruaciju i nikako da dođe. Napravila sam jučer test na trudnoću clear blue i pokazao je negativan rezultat, kako smo i očekivali. Boli me dosta donji dio trbuha, jajnici više nego ikad. Mislite li da ipak postoji mogućnost trudnoće ili ova situacija može biti povezana nekim poremećajem, npr.upalom jajnika ili slično jer u zadnje vrijeme nisam baš pazila da se toplo oblačim?

Ivo Balenović, dr. med.

28.10.2018. 10:10

Poštovana, preme svemu navedenom ne radi se o trudnožći. U pitanju je blaži hormonski disbalans. Menstruacija će doći.

Nevnka77

09.12.2020. 23:00

Postovani, imam pitanje, ako moze te odgovoriti jako me muci. 14. Jula sam bila intimna sa deckom, bez odnosa posto sam nevina, nego rukama, doslo je do ejakulacije, bila sam obučena, plasim se da nije ostalo na rukama kada me je punio, ali smo pre toga smo obrisali ruke vlažnim maramica 2 puta, ja sam imala menstruaciju 4 puta do sada. U novembru smo bili intimni preko odece, doslo je do ejakulacije ali me nije dodirivao bila sam non-stop obučena. Kasni mi menstruacija 10 dana, obično je neredovna ali ne 10 dana, zanima me da li ima sanse da sam trudna ili mi kasni zbog stresa posto se mnogo tripujem i razmišljam o ovome, a i bila sam prehladjena? Hvala unapred

Ivo Balenović, dr. med.

10.12.2020. 10:30

Poštovana, prema svemu navedenom ne postoji nikakva mogućnost trudnoće.