Ginekologija i opstetricija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Krvarenje nakon poroda?!


Autor Poruka

bube-ogo

08.11.2012. 00:40

Poštovani, zanima me koliko dugo je normalno da žena krvari nakon poroda? Naime, ja sam rodila prije 2 mj i još krvarim... Nekoliko puta mi je krvarenje prestalo na par dana i opet se pojavi( ali je tamnije, više smećkasto).... Danas sam osjetila bol u donjem djelu trbuha i opet sam počela krvariti, ali ovaj put nije bilo tako tamno,nego baš krv. Zanima me dali je moguće da sam već dobila menstruaciju (dijete mi je na prsima, koga god pitam svi mi kažu da su prvu mjesečnicu dobili nakon 8 mj i više)?
Molim Vas za pomoć i unaprijed zahvaljujem... Ne mogu ni kod ginekologa otići dok tako krvarim pa me zanima Vaše mišljenje.

Dejan Šakoronja, dr. med.

08.11.2012. 09:55

Poštovana, uobičajno je krvarenje do 6 tjedana nakon poroda.
Dobivanje menstruacije nakon poroda je individualno. Dakle možete dojiti i dobiti menstruaciju nakon 2 mjeseca a i nakon 1g.
Kod vas je moguće da je došlo da prve menstruacije. Svakako se javite na pregled i uzv.

bube-ogo

08.11.2012. 11:10

U redu, hvala na odgovoru... Već sam se naručila kod svog ginekologa pa se nadam da će do tada krvarenje proći... lijepi pozdrav!

nejra021

17.05.2018. 10:10

Postovani, naime rodila sam 13.4 krvarenje je prestalo i imala sam bijeli iscjedak do jucer. Naime jucer sam digla psa koji ima 16 kg i pocelo mi je opet tamno crveno skoro smede krvarenje s nekakvim sluzavim primjesama i pikanje u donjem dijelu trbuha. Da li je moguce da se zbog toga ponovno vratilo ili? Unaprijed hvala na odgovoru!

Ivo Balenović, dr. med.

17.05.2018. 11:30

Poštovana, babinje traje 6 tjedana nakon poroda i u tom periodu su moguća krvarenja. Ukoliko bi se krvarenje pojačavalo javite se liječniku da se ustanovi razlog. Ponekad nakon poroda može zaostati komadić posteljice što onda uzrokuje produljeno krvarenje.