Ginekologija i opstetricija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 10674 | Broj poruka: 76102

anonymous

Ivo Balenović, dr. med.

Dom zdravlja KZŽ
Krapina, Mirka Crkvenca 1


Ovulacjia bila, menstruacija ne dolazi


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

Kalin

10.09.2019. 20:40

Postovani doktore, jucer sam bila na ultrazvuku, jer sam u nedjelju napravila test i bio mi je negativan, a zadnju M imala sam 16.7. Doktorica mi je rekla da je ovulacija sigurno bila i da to vidi po debljini endometrija(15 mm) Molim Vas recite mi kako je moguce da nakon ovulacje ne dodje M, a rekla mi je da u jajnicima imam jos folikula i da je moguce da je O bila i prije 8 dana, posto imam 45 godina i da je moguce da mi nece doci jos par mjeseci, a da je cak moguce i da sam trudna ali da bi to bilo ravno cudu.Potpuno sam zbunjena.Sto vi mislite ?Jel moguce da imam poremecaj hormona a da dodje do ovulacije ? Unaprijed hvala

Ivo Balenović, dr. med.

11.09.2019. 10:35

Poštovana, po debljini endometrija ne može se znati da li je bila ovulacija. 12 do 14 dana nakon ovulacije uvijek nastupi menstruacija (osim ukoliko dođe do trudnoće). Obzirom na debljinu endometrija i vrijeme proteklo od prethodne menstruacije bilo bi dobro potaknuti krvarenje duphastonom.