Ginekologija i opstetricija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Plodna voda


Autor Poruka

M4C1

27.06.2022. 08:15

Postovani, imam jednog sina rođenog na carski sa 36+6, imala sam visoko prsnuce vodenjaka te mi je 5 dana malo po malo curila plodna voda no nisam skuzila dok nije iscurilo malo vise ujutro kad sam ustala taj 5. dan i jedina razlika od normalnog iscjetka je bila sto je plodna voda bila malo toplija nego obicni iscjedak. Sad sam opet trudna, 30+4, zadnja 3 dana je iscjedak vodenastiji i osjetim ga kako iscuri no ne mogu sada odrediti "toplinu" posto je i ovako vruce i znojim se. Znam da je jedini nacin da se potvrdi otjecanje plodne vode pregled(zadnji puta su mi radili test trakicom na plodnu vodu jer nisu mogli odrediti pregledom i kompresom). U utorak idem na pregled u bolnicu, ali mene zanima kolike su sanse da je doslo opet do visokog prsnuca vodenjaka i ako je doslo do toga u prvoj trudnoci, povecava li to sanse za visokim prsnucem i u drugoj trudnoci? Hvala unaprijed na odgovoru.

Ivo Balenović, dr. med.

27.06.2022. 13:45

Poštovana, bez pregleda ne mogu odgovoriti radi li se opet o curenju plodove vode, ali to nema veze s prijevremenim pucanjem vodenjaka u prethodnoj trudnoći.