Ginekologija i opstetricija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Poslije poroda


Autor Poruka

tatiana007

16.06.2020. 19:45

Poštovani doktore,

Molim vas za savjet vezano za brigu o tijelu poslije poroda. Po vašem mišljenju treba li koristiti pojas poslije poroda? Ima li to kakve dobrobiti i učinak za tijelo? Ili ne? Kada bi ga se trebalo početi nositi, kada je najbolje vrijeme? Znam da ne treba vježbati ili početi sa treningom prije završetka babinja (6 tjedana), nakon pregleda ako je sve u redu. Ali čula sam kako se pojas može nositi puno prije, pa mi treba savjet, da li da ga nosim ili ne?
Unaprijed hvala na vašem odgovoru i savjetu.

Ivo Balenović, dr. med.

17.06.2020. 10:30

Poštovana, slobodno možete nositi pojas, ukoliko vam to odgovara, a šest tjedana nakon poroda možete započeti sa svim uobičajenim aktivnostima.

Misic12345

14.01.2023. 12:45

Poštovani doktore,
Rodila sam prije manje od mjesec dana i prije par dana mi se počelo događati da kad mokrim ne ispraznim skroz mjehur nego ostane malo što iscuri na gaćice, i nakon toga imam nagon da opet par puta idem piškiti što bude doslovno par kapi. Nisam još bila na prvom pregledu a ovo me brine i ne znam kako riješiti.